Tanker om innhold.

Jeg sitter og funderer over hvordan jeg har lyst til at boka mi skal være. Hva slags innhold skal den ha, hvilke øvelser er viktig å få med, tema, trening for hverdagen, hjelp til problemer som dukker opp (det er et veldig aktuelt tema) og annet som har betydning for en god hverdag med hunden din.

Jeg kjenner også at jeg har lyst til å skrive litt om den gamle/eldre hunden. Jeg synes det er alt for lite prat om den.

Her sitter to av mine gamle hunder. Ebbie til venstre. Hun blir 12 år i juli og cockeren Fant på nesten 13,5 år.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.