Lite å fortelle om.

Akkurat denne uka har vært litt travel for meg, både med kontorjobben min og kurs, derfor har jeg ikke fått satt ned noe på papiret, vedr. boka mi. Jeg regner med at det blir litt bedre tider, når vi er kommet over 10. mai. Da er jeg ferdig med planlagte kurs og privattimer og jeg er mere herre over min egen tid.

Se så fin påske-oppsats som jeg har fått. Den er fra noen av elevene ved Hundetrenerutdannelsen. Jeg fikk så mange «go`ord» med på veien, og det var utrolig trivelig. FOR en flott gjeng de har vært.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.