Hyggelige tilbakemeldinger.

Ja, tenk det. Jeg har fått noen veldig fine tilbakemeldinger på bokprosjektet mitt. Av tidligere elever, av instruktør-kollegaer, familie og venner. Det er veldig trivelig at de synes at jeg har noe å bidra med.

Jeg har ikke hatt så god tid til å tenke så mye på det enda, for jeg har vært så opptatt med kursavslutninger, jobb og hagearbeid. Allikevel ligger det og ulmer litt i underbevisstheten. Jeg har stadig noen tanker om hva jeg vil skrive om, hvorfor jeg vil skrive om det temaet/emne og verdien av å trene på nettopp disse øvelsene. Jeg har kjøpt meg en liten notisbok som jeg har med meg i veska mi. Der skriver jeg ting som dukker opp i hodet mitt, ellers glemmer jeg det.

Jentene og jeg gikk en liten tur i Maridalen i dag. Det er deilig at snøen er gått nå.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.