Det skjer ikke så mye nå.

I hvert fall ikke på bokfronten. Nå er det planting og «våronn» på Låplassen, Solbu og på Jar, kontorarbeid og kos med familie og hunder.

Jeg er litt bekymret for Fant nå. Han har hatt et tilbakefall vedr. hjertesvikten sin. Han fikk vanndrivende tabletter for litt over ei uke sidne og ble i mye bedre form. I dag er han blitt verre igjen. Han hoster mye mere og han puster ganske raskt og overfladisk. Det er tegn på at hjertet jobber ekstra mye nå, på tross av at han får medisinene. Vi vet at vi kan miste han hver dag som helst nå, og det gjør forferdelig vondt. Det er allikevel Fant sitt beste som vi har i tankene, derfor må vil legge våre følelser litt til side. Selv om det er utrolig vanskelig og vondt.

Jeg har mange tanker om boka i hodet mitt hver dag, og jeg skal skrive litt mere om innhold neste gang.

Fanten min slapper av hjemme i sofaen på Jar.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.