Sommer og late skrivedager.

Ja, det må jeg bare innrømme først som sist. Det er ikke blitt skrevet et ord, de siste 3 ukene. Jeg planter blomster, klipper plen, er på jobb, tar vare på hundene og prøver å ha litt fred og ro innimellom.

Jeg er litt mere på Jar nå, og det er ganske så godt. Selv om det er liten hage her for hundene (stor nok, men veldig liten i forhold til «parken» på Låplassen), koser de seg. Det er også veldig lettvint for meg å ha dem her. Det er lett for dem å gå ut og inn i hagen, og det er vanskelig for dem å se andre hunder, syklister osv., fra «hundehagen». Ikke så gode bilder, men… men….

Bak det hvite gjerdet og til venstre, er verandaen og enda mere hage.
Vi kan gå fra kjøkkenet og ut i hagen.

Jeg har mye av det som skal inn i boka skrevet ned som teori for kurs-deltagerne mine, og derfor er jo mye av stoffet allerede klart. På en måten. Det må jo skrives litt om, og jeg får sikkert mange andre innfallsvinkler når jeg tenker på hvordan jeg vil ha det i boka mi.

Garasjen sees rett frem. Jeg har bilen min bak den gule døra. Det gjør det lett å få hundene inn/ut av bilen.

Jeg har også satt opp to kurs i høst, selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt å gjøre det. Det er et valpekurs/unhundkurs og et kurs som jeg har kalt «fra unghund til stjerne». Etter å ha holdt kurs lørdager fra kl. 10 – 17 og onsdager fra kl. 11 – 15.30, er en kurskveld på ca 1,5 timer ganske så lite.

Det er flott å holde kurs på Låplassen. Det er alltid litt teori før hver kurskveld.

Jeg håper at jeg får litt skrivekløe om ikke så altfor lenge :-)) Ellers har det jo absolutt ingen hast.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.