Blog

Litt nytt.

I dag har jeg skrevet litt mere om hva jeg synes kan være viktig å ha med i boka, og jeg har tenkt på hvilke kilder som jeg må skrive ned.

Her er Fanterampen min ❤ Han har begynt å hoste litt igjen, og jeg må bestille en ny time hos veterinær. En gammel mann på 13,5 år med hjertesvikt, må følges godt opp.

Lite å fortelle om.

Akkurat denne uka har vært litt travel for meg, både med kontorjobben min og kurs, derfor har jeg ikke fått satt ned noe på papiret, vedr. boka mi. Jeg regner med at det blir litt bedre tider, når vi er kommet over 10. mai. Da er jeg ferdig med planlagte kurs og privattimer og jeg er mere herre over min egen tid.

Se så fin påske-oppsats som jeg har fått. Den er fra noen av elevene ved Hundetrenerutdannelsen. Jeg fikk så mange «go`ord» med på veien, og det var utrolig trivelig. FOR en flott gjeng de har vært.

Tanker om innhold.

Jeg sitter og funderer over hvordan jeg har lyst til at boka mi skal være. Hva slags innhold skal den ha, hvilke øvelser er viktig å få med, tema, trening for hverdagen, hjelp til problemer som dukker opp (det er et veldig aktuelt tema) og annet som har betydning for en god hverdag med hunden din.

Jeg kjenner også at jeg har lyst til å skrive litt om den gamle/eldre hunden. Jeg synes det er alt for lite prat om den.

Her sitter to av mine gamle hunder. Ebbie til venstre. Hun blir 12 år i juli og cockeren Fant på nesten 13,5 år.

Min bokreise begynner nå.

Dette blir spennende. Jeg har altså tenkt å skrive en liten hundebok. Hva den helt konkret skal handle om, er jeg ikke helt sikker på enda. Jeg har bare så utrolig mye teori liggende, kursopplegg som jeg har laget, jeg har holdt så mange privattimer og atferdskonsultasjoner, at noe burde jeg jo klare å få til.

Vi får se hva det blir til, og hvordan dette prosjektet utvikler seg.

Spennende, blir det i hvert fall.

Fant og Pia er helt enig med mamsen sin i det :-))